Bal festivaline Hazırlanan Ardafed'in futbol turnovasıda devam ediyor



Ardahan Dernekçiliğinin en üst çatısı konumda bulunan ARDAFED önemli bir etkinliğini daha tamamlamak üzere.
Erkene alınacağı yönünde tartışmaların sürdüğü 2019 seçimleri öncesi, ‘Muhatabınız ARDAFED’dir’ başlıklı bir deklarasyonu hazırlığında olan ve bu deklarasyonu önümüzde ki günlerde başta siyasi partilere olmak üzere basın ve medyanın yanı sıra tüm kamuoyuna sunulmak üzere hazırlık içinde olduğu öğrenilen Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Futbol Turnuvası final karşılaşmaları önümüzde ki Pazar günü 4 takım arasında oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.
Başta İstanbul’da olmak üzere yurt genelinde ‘Güçlü Bir Ardahan Lobisi’ çalışmalarına ara vermeden devam eden ve geçtiğimiz yıl Maltepe sahilinde Ardahan tanıtım Günlerini'de gerçekleştiren Ardahan Dernekler Federasyonu Futbol Turnuvası devam ediyor.
İstanbul’da geniş çaplı bir ilk olması hedeflenen ve 4-8 Temmuz Günlerinde gerçekleşecek olan Bakırköy Botanikpark’ta ki ‘Bal Festivali’ne hazırlanan Ardahan Dernekler Federasyonu, ARDAFED tarafından ‘Ardahanlılar İstanbul’da Top Koşturuyor’ parolası ile bu yıl 3. Düzenlenen 23 Şubat Futbol Turnuvası Pazar günü oynanacak olan yarı final karşılaşmaları ile devam edecek.
Şampiyon adaylarının belirleyeceği ARDAFED Futbol Turnuvasının yarı final karşılaşmaları Pazar günü saat 13.00’d oynanacak olan Arpeşen Spor ile Bağdeşen Spor arasında ki karşılaşma ile başlayacak.
İlk finalistin belli olacağı bu karşılaşma ardından saat: 14.00’da Filizli ile Küçüksütlüe köyleri arasında ikinci finalist belli olacak.
Üsküdar da bulunan ve Barbaros Mahallesi, No:, Nuhkuyusu Cd No:10, 34662 Üsküdar/İstanbul adresinde bulunan 2000 Halı Sahada gerçekleşecek olan yarı Final karşılaşmasına tüm Ardahanlılar davet edildi.

**Spor’dan Kadına, Gençlikten İşadamına ARDAFED Her Alanda..
ardahan dernekler kategorisinde Bu yıl bir ilki daha gerçekleştiren ve ilk kez 15 Yaş altı gençleri adına da bir futbol turnuvası etkinliği düzenleyen Ardahan Dernekler Federasyonun ‘Dernekler Arası Futbol Turnuvası’ nın yarı final karşılaşmaları ardından final karşılaşması bir şölen programı ile gerçekleştirilmesi hedeflenmekte.
Bu yönde çalışmalarını sürdüren Ardahan Dernekler Federasyonu, ARDAFED spordan, kadın etkinliklerine, aydınların buluşturulmasına, iş adamlarının kaynaşmasına, Ardahanlıları siyasete diğer stk’larda yer almasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Ardahan’ı Tanıtma adına gerçekleşen önemli etkinlik ve ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor.


CNN ARDAHAN İNTERNATİONAL CNN ARDAHAN İNTERNATİONAL #cnnardahan #cnn #ardahan #ınternational #cnnardahanınternational #haber #haberler #news #press #gazete #gazeteler #haberleri #ardahanın #sesi #posof #damal #hanak #çıldır #göle #hoçvan #haberleri
TAG